İhlas Haber Ajansı, 15 Temmuz'u üçüncü yılında da unutturmadı

İhlas Haber Ajansı, 15 Temmuz'u üçüncü yılında da unutturmadı
15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişiminde Türk ve dünya medyasına gelişmeleri aktaran tek haber kurumu olan İhlas Haber Ajansı, darbe girişiminin 3. yıl dönümünde, hafızaları tazelemek amacıyla “15 Temmuz hain darbe girişimini unutma, unutturma” fotoğraf sergilerinin ilkini Eyüpsultan’da açtı. İstanbul, Ankara, Bursa ve Balıkesir’de toplam 9 noktada açılacak sergiler, 17 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında yapmış olduğu yayınlarla adeta darbe girişiminin püskürtülmesinde büyük rol oynayan İhlas Haber Ajansı, o gece Türk ve dünya medyasına servis ettiği fotoğraf ve görüntülerden oluşan “unutma, unutturma” isimli fotoğraf sergisinin ilkinin açılışını Eyüpsultan Meydan'da gerçekleştirdi.
63 fotoğraftan oluşan sergide İhlas Haber Ajansı muhabirlerinin 15 Temmuz gecesi çektiği unutulmaz kareler yer aldı. Serginin açılışı Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas tarafından gerçekleştirildi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören sergide, İHA muhabirleri çektikleri fotoğrafların hikayelerini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.