İhlas Haber Ajansı’na ’Çevre’ Ödülü

İhlas Haber Ajansı’na ’Çevre’ Ödülü
İhlas Haber Ajansı, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı tarafından düzenlenen "Yeşil Nokta Basın Ödülleri" kapsamında çevre ve geri...

İhlas Haber Ajansı, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı tarafından düzenlenen "Yeşil Nokta Basın Ödülleri" kapsamında çevre ve geri dönüşüm konularındaki haberleri nedeniyle en iyi haber ajansı ödülüne layık görüldü. Ödülü İHA Ekonomi Haberleri Muhabiri Rıfat Fırat aldı.

ÇEVKO (Çevre Koruma Ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı) tarafından bu sene 6'ıncısı düzenlenen törende, çevreye duyarlılık gösteren, toplumu çevre ve geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmeye, bilgilendirmeye yönelik haberlere öncelik veren basın-yayın kuruluşlarına "Yeşil Nokta Basın Ödülleri" verildi.

Çevre ve geri dönüşüm konularına duyarlılık gösteren en iyi haber ajansı İHA

Kurulduğu günden bu yana kamu yararını gözeten yayınlarıyla dikkat çeken İHA (İhlas Haber Ajansı), "Yeşil Nokta Basın Ödülleri" kapsamında, haber ajansı kategorilerinde yapılan değerlendirmeler sonucunda; çevre ve geri dönüşüm konularına duyarlılık göstererek kamuoyunu bilgilendirmeye önem veren haber içerikleri ve haber sayısındaki üstünlük nedeniyle kendi kategorisinde 1'nci oldu. İHA adına ödülü, ÇEVKO Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Okyar Yayalar'ın elinden alan İHA Ekonomi Haberleri Muhabiri Rıfat Fırat, haber ajansı kategorilerinde yapılan değerlendirmeler sonucunda 1'incilik ödülüne layık görülmelerinden dolayı duyduğu memnuniyetini ifade ederek, teşekkür etti.

İhlas Haber Ajansı’na ’Çevre’ Ödülü

İhlas Haber Ajansı’na ’Çevre’ Ödülü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.