İhlas Medyanın Gurur Gecesi

İhlas Medyanın Gurur Gecesi
İhlas Medya Gurubu ailesi, Dünya Gazeteciler Derneğince düzenlenen "Yılın En İyi Oscar Ödülleri" töreninde çifte gurur yaşadı.

İhlas Medya Gurubu ailesi, Dünya Gazeteciler Derneğince düzenlenen "Yılın En İyi Oscar Ödülleri" töreninde çifte gurur yaşadı. İhlas Haber Ajansı, yılın en iyi özel haber ajansı ödülüne layık görülürken, TGRT Haber kanalında yayınlanan Ekrem Açıkel ile Ana Haber programı yılın en iyi haber programı seçildi.

Yerli ve yabancı basından oluşan Dünya Gazeteciler Derneğinin her sene yazılı ve görüntülü medyada başarılı olmuş medya mensuplarına sunduğu ödülleri, bu yıl da İhlas Medya Grubu çalışanları egale etti. Her yıl düzenlenen ve tertip komitesinin bu yıl dördüncüsünü yapacağı "Yılın En İyi Oscar Ödülleri" töreninde, ödüller ulusal haber ajansları, TV kanalları ve ulusal gazetecilerin katılımıyla sahiplerine verildi.

Ankara'da bir otelde düzenlenen ödül töreninde, İhlas Medya Grubu ailesi çifte gurur yaşadı. Grubun iki şirketi İhlas Haber Ajansı (İHA) ve TGRT Haber kanalı, ödüle layık görüldü. Haber ajansları kategorisinde İHA yılın en iyi özel haber ajansı seçilerek ödüle layık görülürken, TGRT Haber kanalında yayınlanan Ekrem Açıkel ile Ana Haber programı da yılın en iyi haber programı seçildi. Her iki ödülü de TGRT Haber Ankara Muhabiri Özkan Özcan aldı.

İhlas Medyanın Gurur Gecesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.