Diyarbakır'daki Türkiye Kupası Finaline Gölge Düştü

Diyarbakır'daki Türkiye Kupası Finaline Gölge Düştü
SPORX ÖZEL: Ziraat Türkiye Kupasında bugüne kadar gelenek haline gelen finale kalmış iki teknik adamın ortak basın toplantısı Diyarbakır'da tarih oldu.Son yıllarda final maçından bir gün önce her iki takım teknik direktörü beraberindeki birer futbolcusuyla basının karşısına
SPORX ÖZEL: Ziraat Türkiye Kupasında bugüne kadar gelenek haline gelen finale kalmış iki teknik adamın ortak basın toplantısı Diyarbakır'da tarih oldu.

Son yıllarda final maçından bir gün önce her iki takım teknik direktörü beraberindeki birer futbolcusuyla basının karşısına çıkma durumu bu defa yarınki Fenerbahçe - Akhisar Belediye maçı finali öncesi kulüplerin bunu reddetmesiyle suya düştü.

Federasyon yetkilileri, her iki teknik adamın birer saat arayla basın toplantısı düzenleyeceklerini bildirmesi hem medyayı hem de yayıncı kuruluşu şaşırttı. Yetkililer "Peki bunu hangi taraf istemedi?" sorusunu ise cevapsız bıraktı. Buna göre basın toplantısı programı 17.30 Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk ve 18.30 Fenerbahçe Teknik Dİrektörü Aykut Kocaman olarak belirlendi.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.