İki Derbi, Iki Koridor Kavgası; Gözler Temsilci Raporunda

İki Derbi, Iki Koridor Kavgası; Gözler Temsilci Raporunda
İlgili Haberler Kadıköy'de devre arasında yüksek gerilim! Başakşehir - Beşiktaş maçının devre arasında tartışma İki derbi, iki koridor kavgası; Gözler temsilci raporunda SPORX ÖZEL - Haftanın merakla beklenen iki flaş derbisi bu kez saha içinde değil sa.
İlgili Haberler

Kadıköy'de devre arasında yüksek gerilim!

Başakşehir - Beşiktaş maçının devre arasında tartışma

İki derbi, iki koridor kavgası; Gözler temsilci raporunda

SPORX ÖZEL - Haftanın merakla beklenen iki flaş derbisi bu kez saha içinde değil saha dışındaki kavgalarıyla haftaya damga vurdu.

Cumartesi günü Kadıköy'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynana derbi karşılaşması yeşil zemin üzerinde kavgasız - gürültüsüz sonuçlanmasına karşılık her iki kulübün idari menajeri Hasan Çetinkaya ile Şükrü Hanedan arasında yaşanan gerilimle noktalandı.

Bir gün sonra bu kez Başakşehir ile Beşiktaş arasında oynanan diğer kritik karşılaşmada aynı şekilde saha içinde sorunsuz kapanmasına karşılık bu defa da kavga koridorda patlak verdi.

Başakşehir'in yıldız futbolcusu Arda Turan'ın Beşiktaş kulübü malzemecisi ile girdiği söz düellosuna siyah-beyazlıların file bekçisi Tolga Zengin'in müdahale de bulunması ortalığı karıştırdı. Gerginlik her iki kulüp idarecilerinin araya girmesiyle noktalandı.

Yayıncı kuruluş kameralarının olmadığı bölümde yaşanan bu iki olayla ilgili gözler şimdi karşılaşmaların temsilcilerinin yazıp TFF'ye gönderdikleri raporlara çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.