Kent Konseyi 2017 Yılı İstişare Toplantısının Sonuncusunu Yaptı

Kent Konseyi 2017 Yılı İstişare Toplantısının Sonuncusunu Yaptı
Kırşehir Kent Konseyi 2017 yılının son toplantısını Tahsin Üçgül başkanlığında gerçekleştirdi.

Kırşehir Kent Konseyi 2017 yılının son toplantısını Tahsin Üçgül başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Genel Sekreter Osman İlhan, Tarım Grubu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Şahin, Danışman Doç Dr. Mustafa Kocaoğlu, Kadın Meclisi Başkanı Yard. Doç Dr. Emine Şener, Kadın Meclisi Başkan Yardımcısı Doc. Dr. Sevil Sağlam, Engelliler Meclisi Başkanı Aliye Sapmaz, Engelliler Meclisi Başkan Yardımcısı İbrahim Ak, Gençlik Meclisi Başkanı Haydar Bilgin, Arkeoloji Grubu Başkanı Arkeolog Hüseyin Adıbelli , Şairler ve Yazarlar Grubu Başkanı Zübeyde Gökbulut, Kültür ve Sanat Grubu Başkanı Arkeolog Mehmet Göktürk, Yönetişim Çalışma Grubu Başkanı Ömer Faruk Gönen katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Kırşehir Kent Konseyinin en aktif kent konseyleri arasında yer aldığını söyledi.

Üçgül konuşmasında, "Faaliyetlerden dolayı Türkiye" nin en aktif kent konseyleri arasında Kırşehir Kent Konseyi yer alıyor.

Yapılan çalışmalarda Kent Konseyi alt meclislerinin önemi büyük. Kırşehir Kent Konseyi alt gurupları gönüllük esaslı çalışmalarını sürdürüyor. Amacımız yaptığımız çalışmalarımızı bir adım ileriye götürmek ve Kırşehir'de her platformda Kent Konseyinin var olduğunu götermektir"dedi.

Kırşehir'de Kent Konseyi olarak sanayiciliği yapamadıklarını ve sanayicileri Kırşehir'e getiremediklerini anlatan Üçgül, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sanayi yatırımcılarını Kırşehir'e getiremedik. İşsizliği azaltamadık. Göçü durduramadık. Üzülerek söylüyorum ki, Kırşehir'de sanayiciliği beceremedik.

Bu durum Kırşehir'in kanayan yarasıdır. Kırşehir'de her alanda birlik ve beraberliği sağlayarak Kırşehir'e faydalı işlere imza atmalıyız. Madem sanayide istediğimiz yerde değiliz öyleyse tarımda, hayvancılıkta, jeotermal, kültürel ve turizm alanında gerekli çalışmalar yapılarak Kırşehir ekonomisine kazandırmalıyız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.