İletişim Dünyası Gaziantep’te Buluştu

İletişim Dünyası Gaziantep’te Buluştu
Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen, TÜHİD Anadolu Buluşmaları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Gaziantep'te...

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen, TÜHİD Anadolu Buluşmaları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Gaziantep'te gerçekleşti.

Dört oturum şeklinde gerçekleşen programda, "İş Dünyası ve İletişim", "Medya ile İletişimin Sırrı", "Gaziantep Markası "Şimdi Gaziantep Zamanı", ve "UNESCO Gastronomi Şehri" Gaziantep" konuları ele alındı.

Toplantı öncesi konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bilgi ve teknolojinin kullanımının önemine vurgu yaparak,"Bilgi kirliliğinin önlenmesi için neler yapılacağı konusunda fikir alışverişi yapmak için bu alanda ülkemizin yetiştirmiş olduğu en güçlü kişilerin şehrimizde bulunmasını çok önemli buluyorum" dedi.

Kalkınmanın ve demokrasinin yerelde başladığına dikkat çeken Fatma Şahin, "Hemşehrilerimize doğru bilgiyi en açık şekilde anlatmak elbette çok önemli ama artık dünya vatandaşlığı söz konusu ise, dünyadaki bütün mekanizmaları kullanarak, dünyaya olan iletişim ağlarımızı nasıl başlatmalıyız diye yola çıktık. Bu alanda Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı gibi önemli bir birimi kurarken kendi teknik yaptığımız çalışmaların, ilgili birimlerin koordinasyonunun ve özellikle halkımızın bizden taleplerinin direkt ve endirekt yöntemlerle nasıl uygulanması gerektiğini çalıştık" şeklinde konuştu.

Moderatörlüğünü TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Karakaş'ın yaptığı "İş Dünyası ve İletişim" konulu 1. oturumda, Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve Çalık Holding Kurumsal İletişim Direktörü Özlem Yalçın konuştu.

İletişim Dünyası Gaziantep’te Buluştu

İletişim Dünyası Gaziantep’te Buluştu

İletişim Dünyası Gaziantep’te Buluştu

İletişim Dünyası Gaziantep’te Buluştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.