İlginç bağlantılar, şeytani planlar

İlginç bağlantılar, şeytani planlar
FETÖ elebaşıyla görüşmek isteyen Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanı Bölücek ile irtibatı tespit edilen eski MİT’çi Altaylı’nın, İYİ Partili Kavuncu’nun babasından da ‘destek’ için para aldığı öğrenildi. Enver Altaylı’nın ‘ekonomik saldırı’yı organize etmek için 15 Temmuz ihanetinin ardından ABD’ye gittiği, buradaki FETÖ’cülerle ‘krizi’ bahane ederek halkı sokağa dökmeyi planladıkları belirlendi.

FETÖ'den tutuklu eski MİT'çi Enver Altaylı'nın Gezi Parkı kalkışması, dersanelerin kapatılması ve 17-25 Aralık darbe girişiminin yanı sıra, 15 Temmuz'da ve ekonomiye yapılan saldırıların yönetilmesinde rolü olduğu belirlendi. Altaylı'nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski Başdanışmanı Rasim Bölücek ile ABD'de görüşme planladığı da aktarıldı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Altaylı hakkında hazırlanan iddianamede önemli detaylar yer aldı. İddianamede, bir dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanlığını yapan ve daha önce de FETÖ ile ismi anılan Rasim Bölücek'in örgütle olan kirli ilişkileri deşifre edildi. Enver Altaylı'nın cep telefonundan 2017 yılına ait, Bölücek'in ABD'de bulunan FETÖ üyesi Sakir Sen isimli bir örgüt mensubuyla mesajlaşma görüntüleri çıktı. Bölücek ve Sakir Sen mesajlarda, Altaylı'nın FETÖ için önem arz ettiği, bu sebeple çok dikkatli olunması konusunda birbirlerine karşı uyarılarda bulundukları, ayrıca Altaylı'nın Bölücek ve Sakir Sen'le ABD'nin New York eyaletinde bir görüşme planladıkları da görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.