İlkokul Öğrencilerine ‘Zeka Oyunları Kursu’

İlkokul Öğrencilerine ‘Zeka Oyunları Kursu’
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce "Okullar Hayat Olsun" Projesi kapsamında Merkez Cumhuriyet İlkokulu'nda Zeka Oyunları...

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce "Okullar Hayat Olsun" Projesi kapsamında Merkez Cumhuriyet İlkokulu'nda Zeka Oyunları Kursu açıldı.

Cumhuriyet İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ramazan Budak nezaretinde 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen toplam 120 saatlik Zeka Oyunları Kursuna 32 öğrenci katıldı.

Sınıf Öğretmeni Ramazan Budak, Zeka Oyunlarının çocuklarının strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme-mantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, sıra dışı düşünme, dikkat - konsantrasyon, hafıza ve bellek alanlarında gelişimine, ayrıca zihin egzersizi ile dinlenmelerine katkı sağladığını söyledi.

Budak, "Zeka Oyunları Kursu eğitimlerinde zeka ve akıl oyunlarının uygulamasında zenginlik katacak sıra dışı düşünme becerisi etkinliklerine de yer verilmekte ve örnek etkinlikler paylaşılmaktadır" dedi. (MA-EFE)

İlkokul Öğrencilerine ‘Zeka Oyunları Kursu’

İlkokul Öğrencilerine ‘Zeka Oyunları Kursu’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.