İlkadım’da Promosyonlar Hesaplara Yatırıldı

İlkadım’da Promosyonlar Hesaplara Yatırıldı
Geçtiğimiz günlerde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından belediye çalışanlarına müjde olarak duyurulan promosyon anlaşması ile promosyon...

Geçtiğimiz günlerde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından belediye çalışanlarına müjde olarak duyurulan promosyon anlaşması ile promosyon bedelleri çalışanların hesabına yattı.

Geçtiğimiz günlerde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından belediye çalışanlarına müjde olarak duyurulan promosyon anlaşması ile 932 liralık promosyon bedelleri çalışanların hesabına yatarken belediye çalışanlarından Başkan Tok'a teşekkür geldi.

932 liralık promosyon anlaşması ile Samsun'daki belediyeler içerisinde en yüksek tutarı alan İlkadım Belediyesi çalışanları, "İşçi Babası" olarak anılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a teşekkür ettiler. Belediye çalışanları, "Bizlerin özlük haklarının en büyük savunucusu bizzat başkanımızın kendisi oluyor. Taşeron Yasası sürecinde, sendika anlaşmalarımızda ve daha birçok sözleşmede her zaman bizim hakkımızı en yüksek seviyede tutan başkanımız işçi babası olduğunu promosyonlarda da gösterdi. Başkanımız Erdoğan Tok'tan Allah razı olsun" dediler.

"Bu mutluluk başarıyı getiriyor"

"Belediye çalışanlarımızla birlikte önemli bir sorumluluğu birlikte paylaşıyoruz" diyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım'da 5 yıllık süreçte çok büyük proje ve hizmetlere imza attık. Yakaladığımız bu başarı ivmesinin gücünü de her zaman büyük ve mutlu bir aile olmaktan aldık. İşte bu mutluluk bu büyük başarıları birlikte getirdi. Her zaman çalışanlarımızın özlük haklarının ve refah düzeylerinin en üst seviyede olması için mücadele etmeyi kendime görev biliyorum. Son olarak da banka ile gerçekleştirdiğimiz promosyon anlaşması ile yine Samsun'da ilk sırada yer almayı başardık. Bu mutluluğu hak eden mesai arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı iletiyorum" ifadelerini kullandı.

İlkadım’da Promosyonlar Hesaplara Yatırıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.