İnanılmaz Değişim; 'gitme Kal Feghouli'

İnanılmaz Değişim; 'gitme Kal Feghouli'
Galatasaray, Sofiane Feghouli'nin sözleşmesindeki özel madde nedeniyle diken üstünde... Galatasaray'ın ligin ikinci yarısındaki yükselişinde en önemli paylardan birine sahip olan Cezayirli futbolcu, kıymete bindi. 2 sene önce West Ham United'tan 4 milyon 250 bin euroya transfer edilen s.
Galatasaray, Sofiane Feghouli'nin sözleşmesindeki özel madde nedeniyle diken üstünde...

Galatasaray'ın ligin ikinci yarısındaki yükselişinde en önemli paylardan birine sahip olan Cezayirli futbolcu, kıymete bindi. 2 sene önce West Ham United'tan 4 milyon 250 bin euroya transfer edilen sarı-kırmızılı oyuncu ile 5 senelik anlaşma yapılırken özel bir madde konumuş, 2 sene sonunda 4 milyon 250 bin euro getirmesi durumunda serbest kalacağı maddesi sözleşmesine eklenmişti.

Geçen yaz ve hatta devre arasında gitmesi istenen yıldız futbolcunun yükselen formu sonrası yeniden değer kazanması, teknik heyetin kararını değiştirdi. Feghouli'nin performansından memnun olan teknik direktör Fatih Terim'in 29 yaşındaki futbolcuyu kesinlikle kadroda tutmak istediği bildirildi.

Sarı-kırmızılılar şimdi Feghouli'nin sözleşmesindeki özel maddeyi kullanıp gitmesinden çekiniliyor. Ancak Cezayirli futbolcunun İstanbul'u ve Galatasaray'ı çok sevmesi bu ihtimali zayıflatıyor. Ayrıca bir sezonda 3 milyon 850 bin euro garanti para alması da takımda devam etmesini güçlendiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.