İnce'den Chp'li Vekillere İlginç Gönderme: Üzülmesinler, Onların Da Genel Başkanı Olacağım

İnce'den Chp'li Vekillere İlginç Gönderme: Üzülmesinler, Onların Da Genel Başkanı Olacağım
CHP'li 129 milletvekili, 59 il başkanının olağanüstü kurultay taleplerine karşı yaptığı açıklamaya destek veren bildirinin ardından Muharrem İnce Twitter'dan açıklama yaptı. 129 CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ BİLDİRİ YAYIMLAMIŞTI CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Engin Özkoç .

CHP'li 129 milletvekili, 59 il başkanının olağanüstü kurultay taleplerine karşı yaptığı açıklamaya destek veren bildirinin ardından Muharrem İnce Twitter'dan açıklama yaptı.

129 CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ BİLDİRİ YAYIMLAMIŞTI

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Engin Özkoç ve Özgür Özel ile çok sayıda CHP milletvekilinin katılımıyla TBMM'de yaptıkları açıklamada, 129 milletvekilinin imzaladığı bildiri okunmuştu. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu tarafından okunan bildiride, 24 Haziran seçiminden hemen sonra uygulamaya konulan "tek adam rejiminin" genel hukuk kurallarına ve anayasaya aykırı bir şekilde her alanda hayata geçirilmeye başlandığı savunuldu.

Bildiriyi 129 milletvekilinin imzaladığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'dan imza talebinde bulunulmadığını söylendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.