102 Yaşındaki Nuriye Teyzeye Tekerlekli Sandalye

102 Yaşındaki Nuriye Teyzeye Tekerlekli Sandalye
Balıkesir en yaşlı isimlerinden olan 102 yaşındaki Nuriye Taştekin'e Altıeylül Belediyesinden talep ettiği tekerlekli sandalye Belediye Başkanı Hasan...

Balıkesir en yaşlı isimlerinden olan 102 yaşındaki Nuriye Taştekin'e Altıeylül Belediyesinden talep ettiği tekerlekli sandalye Belediye Başkanı Hasan Avcı tarafından teslim edildi.

Altıeylül ilçesi 1. Gündoğan Mahallesi'nde kızı ile birlikte yaşayan 102 yaşında ve yüzde 93 engelli Nuriye Taştekin'in talep ettiği tekerlekli sandalyeyi Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve ALGEM ekipleri ile beraber ziyaret ederek, teslim etti. Başkan Avcı Nuriye teyzenin elini öperek hayır duasını aldı. Avcı teslim sırasında yaptığı konuşmada, " ALGEM olarak sosyal belediyecilik açısından 2018'de yoğun bir süreç geçireceğimizi söylemiştik. İhtiyaç sahibi ailelere, yaşlı ve muhtaç vatandaşlarımıza yardımlarımız devam ediyor. Nuriye teyzemiz evde hareket etmekten zorlanıyormuş. Kendisine tekerlekli sandalye hediye ettik. İnşallah derdine derman olur, kendisinin ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bu şekilde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Bu vesile ile yarıladığımız Mübarek Ramazan-ı Şerif'lerini tebrik ediyorum. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerini, öksüz ve yetimleri sadece belediye değil, imkânları olan vatandaşlarımız da koruyup kolluyor. Yüce Allah, bu güzel ayların hürmetine, Ümmeti Muhammed'e zulmedenleri kahreylesin, mazlumlara, garip gurabaya af ve mağfiret etsin. Vatandaşlarımızla birlikte, manevi olarak güzel bir ramazan ayını tamamlayıp bayrama ermeyi diliyorum" dedi.

102 Yaşındaki Nuriye Teyzeye Tekerlekli Sandalye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.