Interpol Ile Europol Tarafından Aranan Rus Terörist, Kayseri'de Yakalandı

Interpol Ile Europol Tarafından Aranan Rus Terörist, Kayseri'de Yakalandı
Kayseri polisinin bir mobilya fabrikasına yaptığı baskında, Interpol ve Europol'un tarafından aranan Rus terörist Rüstem Shogenov, yakalandı. MOBİLYA FABRİKASINA OPERASYON İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yabancılar Büro Amirliği ekipleri, alınan bir istihbar.

Kayseri polisinin bir mobilya fabrikasına yaptığı baskında, Interpol ve Europol'un tarafından aranan Rus terörist Rüstem Shogenov, yakalandı.

MOBİLYA FABRİKASINA OPERASYON

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yabancılar Büro Amirliği ekipleri, alınan bir istihbarat üzerine Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasına operasyon düzenledi.

Operasyonda Rusya'da silahlı terör örgütü üyeliği, yasadışı silah, mühimmat depolama ve terör örgütü faaliyetlerinde yer alma suçlarından Interpol ve Europol tarafından aranan Rüstem Shogenov yakalayarak gözaltına aldı.

G-87, M-26 ve M-99 TEHDİTLER BULUNUYORDU

Şüpheli hakkında G-87 (Genel güvenlik-yurda giriş yasağı), M-26 (Yasadışı örgüt faaliyetleri) ve M-99 (Kimlik tespiti-diğer) tahditleri bulunduğu bildirildi. Rüstem Shogenov, işlemlerinin tamamlanmasının ardından geri gönderme merkezine gönderilecek.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.