Bağımsız Adaydan 700 Araçlık Seçim Konvoyu

Bağımsız Adaydan 700 Araçlık Seçim Konvoyu
Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Özkan Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında cumartesi günü 700 araçlık bir konvoyla şehir turu atacaklarını...

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Özkan Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında cumartesi günü 700 araçlık bir konvoyla şehir turu atacaklarını söyledi.

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Özkan Yıldırım seçim çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmaları çerçevesinde sokak sokak gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Özkan, sorun ve talepleri dinliyor. Seçildiği takdirde çözüm odaklı çalışmalar yapacağını ve ekibiyle birlikte hazırlayacağı projelerle vatandaşların taleplerini Meclis'te gündeme getireceğini belirten Özkan, "Kentin ve vatandaşların sorunlarına hakim durumdayız. Tek amacımız kentimize ve insanlarına hizmet etmek" dedi.

700 araçlık konvoy

Bağımsız Milletvekili Özkan, cumartesi günü 700 araçlık bir seçim konvoyuyla şehir turu atacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Konvoyumuza tüm Diyarbakır halkını, dost ve sevdiklerimizi bekliyoruz. Saat 12.00'da Mermer Köyü Kasımoğulları Petrol'de toplanıp şehir turu atacağız. Şehir turu sonrası 75 metrelik yolda bulunan Adar Petrol buluşma noktamız olacak."

Bağımsız Adaydan 700 Araçlık Seçim Konvoyu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.