Doğuyaka’ya Aile Sağlığı Merkezi

Doğuyaka’ya Aile Sağlığı Merkezi
Muratpaşa Belediyesi, Doğuyaka Mahallesi'nde 580 metrekare alan üzerinde yapımını tamamladığı binayı Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılmak üzere...

Muratpaşa Belediyesi, Doğuyaka Mahallesi'nde 580 metrekare alan üzerinde yapımını tamamladığı binayı Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılmak üzere Halk Sağılığı Müdürlüğü'ne tahsis etti.

B Muratpaşa Belediyesi, Doğuyaka Mahallesi'nde inşa ettiği merkezi Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılmak üzere tahsis etti. Nisan ayı Muratpaşa Belediye Meclis toplantısında alınan karar uyarınca tahsis yapılan bina Muratpaşa'nın 25'inci "Aile Sağlığı Merkezi" oldu. Doğuyaka Mahallesi 1217 Sokak üzerinde yer alan Ali Sağlığı Merkezi, 580 metrekare alan üzerine inşa edildi. Randevu kabulüne başlayan merkezde 2 hekim görev alıyor.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, gerek temel gerekse sosyal belediyecilik hizmetlerinde insanı temel alan bir anlayışla çalıştıklarını belirterek, "Bizim çalışmalarımızı sadece ve sadece insanlarımızın ihtiyaçları, öncelikleri belirliyor. Yerel yönetim insan demektir. Bu nedenle, komşularımızın Belediyemizden bütün hizmetleri beklemek hakkıdır" diye konuştu.

Başkan Uysal, bu çerçevede okullardan ibadethanelere, sağlık ocaklarına Muratpaşa'nın tüm kamusal alanlarına, kamunun kullanımında olan yerlere sahip çıktıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.