Nihat Hatipoğlu Akyazılılar İle Buluştu

Nihat Hatipoğlu Akyazılılar İle Buluştu
Akyazı Belediyesi tarafından Kültürel ve Sosyal etkinlikler düzenlenen program kapsamında Nihat Hatipoğlu ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet Kemal Akyazılılarla...

Akyazı Belediyesi tarafından Kültürel ve Sosyal etkinlikler düzenlenen program kapsamında Nihat Hatipoğlu ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet Kemal Akyazılılarla buluştu.

Akyazı Belediyesi, birlik ve beraberlik gecesi programı kapsamında Türkiye'nin en sevilen hocalarından Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet Kemal Bacak ile birlikte Kapalı Spor Salonunu dolduran Akyazılılara hitap etti. Peygamberimizin hayatından kesitler sunan Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu önemli bilgiler aktardı. Programda Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet Kemal Bacak ise 15 Temmuz Darbe girişimi gecesi Şehit Ömer Halis Demir'in yaşadıklarının anlatıldığı 30 kuş şiiri ile katıldı.

Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan program sonunda Nihat Hatipoğlu'na günün anısına birer çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nihat Hatipoğlu Akyazılılar İle Buluştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.