Isla: ''beşiktaş Öncesi Kazanmak Önemliydi''

Isla: ''beşiktaş Öncesi Kazanmak Önemliydi''
Fenerbahçe forması giyen Mauricio Isla, Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından kısa bir değerlendirme yaptı. Isla, aldıkları galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Yıldız oyuncu, zirve ile puanlarını eşitlemelerinin altını çizerken, ''Sadece mutluluk ya.
Fenerbahçe forması giyen Mauricio Isla, Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından kısa bir değerlendirme yaptı.

Isla, aldıkları galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Yıldız oyuncu, zirve ile puanlarını eşitlemelerinin altını çizerken, ''Sadece mutluluk yaşadığımı söyleyebilirim. Fenerbahçe'yi lider ile aynı puanda ligin en tepesinde görüyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak ve şampiyonluk yolunda böyle galibiyetler çok önem taşıyor. Takım halinde kazanmayı başardı'' dedi.

Hasan Ali'nin gelecek hafta cezalı duruma düşmesinin ardından sol kanatta oynayıp oynayamayacağının sorulması üzerine ''Beşiktaş maçı öncesi kazanmak önemliydi. Üst düzey bir maç olacak. Biz bu hafta boyunca çalışarak %100'ümüze ulaşıp çıkmak istiyoruz. Eğer İsmail hazır olmazsa ya da hocamız solda oynamamı isterse ben takıma katkı için hazırım. Aynı durum Şener için de geçerli. Hocamız inandığı ve bize görev verdiği sürece bir problem yok'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.