Islam Slimani Için Transfer Operasyonu

Islam Slimani Için Transfer Operasyonu
Fenerbahçe'nin Leicester City'den kiraladığı ancak hayalkırıklığı yaratan isim olan Islam Slimani'ye sürpriz bir talip çıktı.
Fenerbahçe'nin Leicester City'den kiraladığı ancak hayalkırıklığı yaratan isim olan Islam Slimani'ye sürpriz bir talip çıktı. Ada ekibinin de yeni sezonda kadroda düşünmediği Slimani'ye Yunan temsilcisi Olympiakos talip oldu.

Yunan basınında çıkan özel habere göre, Forvet hattında aradığını bulamayan ve topu ağlara gönderecek bir isim arayan Olympiakos, Islam Slimani transferinde karar kıldı.

Devre arasında bu transfer için yoğun mesai harcayan ancak Fenerbahçe'nin Leicester City ile yaptığı kiralık anlaşmasını feshetmemesi nedeniyle başarılı olamayan Yunan ekibinin, bu kez mutlu sona ulaşmak istediği bildirildi.

Leicester City'nin de oyuncunun maaşının bir kısmını ödeyebileceği, Slimani'nin transferinin gerçekleşmesinin yakın olduğuna vurgu yapıldı. Teknik direkör Pedro Martins'in de Portekiz'de çalıştığı dönemden Slimani'yi yakından tanıdığı ve oyuncuyu transfer listesine yazdığına dikkat çekildi.

"BİR YOL HARİTASI BELİRLEMEM GEREK"

Transfer söylentisi ile ilgili Cezayir basınına konuşan Slimani, "Bonservisim hala Leicester City'de. Oturup konuşacağız. Bir yol haritası belirlemem gerek" diye konuştu. Fenerbahçe'de 25 maça çıkan Cezayirli golcü 5 gol attı.



CEZAYİRLİ GOLCÜ ISLAM SLIMANI,
FENERBAHÇE'Yİ SEÇME NEDENİNİ BÖYLE AÇIKLAMIŞTI

"Benim işim gol atmak, ben forvetim. En önemlisi oynadığım takımın kazanması. Benim için attığım gol sayısından daha önemli olan şey budur"

"Transfer döneminde çok teklif geldi. En önemli neden bu kulübün büyüklüğü, taraftarları ve hedefleri. Fenerbahçe'yi duyduğum anda Fenerbahçe'ye odaklandım başka hiçbir şey düşünmedim"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.