Hayatın Yükünü Taşıyor

Hayatın Yükünü Taşıyor
Tokat'ta trafikte onlarca aracın arasında çuvallar dolusu plastik malzemeyi geri dönüşüme el arabasıyla taşıyan 60 yaşındaki Mustafa Gündoğdu, boş...

Tokat'ta trafikte onlarca aracın arasında çuvallar dolusu plastik malzemeyi geri dönüşüme el arabasıyla taşıyan 60 yaşındaki Mustafa Gündoğdu, boş gezmektense çalışmayı tercih ettiğini söyledi.

Tokat'ta atık plastik malzemeleri toplayarak el arabasına yükleyen 3 çocuk babası Mustafa Gündoğu'nun havaleli yükü ile araçların arasında ilerlemesi dikkat çekti. İlk bakışta insanların şaşırdığı anlara tanıklık eden sürücüler Gündoğdu'nun aracıyla ilerlemesi için yol verdi. El arabasını çekerek atık plastik malzemeleri taşıyan Gündoğdu, yaptığı iş kadar sözleriyle de dikkat çekti. Emekli olduğunu ve boş gezmektense çalışmayı tercih ettiğini belirten Gündoğdu, "Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) "iki günü eşit olan zarardadır" diyor. Onun için çalışıyorum. Emekli maaşı yetiyor ama mecbur çalışacağız. Günlük 2-3 saat çalışıyorum. Topladığım plastik malzemeleri geri dönüşüm fabrikalarına götürüyorum" dedi.

Hayatın Yükünü Taşıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.