Isparta’da seçmenler oy kullanmaya başladı

Isparta’da seçmenler oy kullanmaya başladı
Türkiye Yerel Seçimleri için Isparta’da vatandaşlar oy kullanmaya başladı. Saat 08.00 itibarıyla başlayan oy kullanma işlemi akşam saat 17.00’a kadar sürecek. 31 Mart yerel seçimlerinde Isparta’da yerel yöneticileri seçmek için vatandaşlar sabahın erken saatlerinde sandığa gitmeye başladı. Seçim merkezlerine gelen vatandaşlar, büyükşehir belediye başkanlığı, ilçe belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği ve mahalle muhtarlığı için ayrı...

Türkiye Yerel Seçimleri için Isparta’da vatandaşlar oy kullanmaya başladı. Saat 08.00 itibarıyla başlayan oy kullanma işlemi akşam saat 17.00’a kadar sürecek.


31 Mart yerel seçimlerinde Isparta’da yerel yöneticileri seçmek için vatandaşlar sabahın erken saatlerinde sandığa gitmeye başladı. Seçim merkezlerine gelen vatandaşlar, büyükşehir belediye başkanlığı, ilçe belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği ve mahalle muhtarlığı için ayrı ayrı hazırlanan oy pusulalarına "Tercih veya evet" mührünü bastıktan sonra, zarf içerisinde ilgili sandıklara attı.


Isparta’da bin 153 sandıkta 330 bin 182 kişinin sandığa gitmesi beklenirken, oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar sürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.