Isparta’da Aranan 35 Şahıs Yakalandı

Isparta’da Aranan 35 Şahıs Yakalandı
Isparta'da polisin yaptığı 1 haftalık çalışmalar sonucu, aralarında hapis cezası bulunanların da yer aldığı 35 kişi yakalanarak adli makamlara teslim...

Isparta'da polisin yaptığı 1 haftalık çalışmalar sonucu, aralarında hapis cezası bulunanların da yer aldığı 35 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 - 10 Kasım tarihleri arasında, kentte aranan şahıslara yönelik çalışma başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği'nin 1 haftalık süreçte yaptığı çalışmalarda, il merkezinde hakkında yakalama kararı bulunan 35 kişi yakalandı.

Yakalananlardan M.K.'nin, "Herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık" suçundan 7 yıl 6 ay, R.Ç.'nin "Hakaret", "Tehdit", "Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme", "Basit yaralama" ve "Yaralama" suçları olmak üzere 6 dosyadan toplam 5 yıl 9 ay 7 gün ve S.A.'nın ise "Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık" suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezalarının bulunduğu tespit edildi.

Polisin yakaladığı şahısların, gerekli işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.