İsrail'in Gazze'ye saldırısı sürüyor!

İsrail'in Gazze'ye saldırısı sürüyor!
İsrail güçleri, Gazze Şeridi'ne yönelik başlattığı hava ve kara harekatı kapsamında hava saldırıları ve topçu atışları ile birçok sivili hedef alırken, saldırı sonucu birçok bina hasar gördü. Gazze genelinde ise elektrikler kesildi.

İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi'nde sivillere yönelik saldırıları devam ediyor. Gazze Şeridi'ne hava ve kara harekatı başlatan İsrail güleri, bölgede sivillerin bulunduğu sokak ve binaları hedef aldı. İsrail güçleri, harekat kapsamında Gazze Şeridi'ne uçak ve helikopterlerle art arda hava saldırıları düzenledi. Hamas yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, başlatılan harekat kapsamında 150'den fazla İsrail hava saldırısının gerçekleştiği ifade edildi. Patlamaların gökyüzünü aydınlattığı saldırıda birçok bina hasar görürken, sokaklar ise savaş alanına döndü.

Hamas sözcüsü yaptığı açıklamada, "Suçlu düşman, sabotaj ve yıkım amaçlı baskınlar düzenliyor. Motivasyonları, direnişle yüzleşememeleridir. İnşallah bu, direnişin kabiliyetlerini hiçbir şekilde etkilemeyecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.