Başkan Kayda: "2. Etap Osb’de Cazip İmkanlar Sunuyoruz"

Başkan Kayda: "2. Etap Osb’de Cazip İmkanlar Sunuyoruz"
Salihli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda, NORM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal'ı...

Salihli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda, NORM Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal'ı makamında ağırladı. Tüm yatırımcıları, 2.etap OSB'ye yatırıma davet eden Kayda, "2. etap OSB'de cazip imkanlar sunuyoruz" dedi.

OSB Müdürü Çağrı Duygu'nun da yer aldığı ziyarette, firmalarının Salihli Organize Sanayi Bölgesinde 3 fabrikada üretim gerçekleştirerek, 700 kişiye istihdam sağladığını anlatan firma yönetim kurulu başkanı Uysal, 2. etap organize sanayi bölgesinde kurulması planlanan yeni fabrikalar hakkında Başkan Kayda'ya bilgiler verdi. Uysal, Salihli OSB'deki fabrikalardan Avrupa ülkelerine ihracat yaparak hem bölge ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkı sağladıklarını söyledi. Salihli OSB'nin gelişmesi noktasında 3 yıldır büyük mücadeleler verdiğini ifade eden Başkan Kayda ise 2. etapta kamulaştırılan sanayi parsellerinin yatırımcılardan yoğun talep gördüğünü belirtti. Salihli OSB'nin lokomotif firması olan grubun sektöre öncülük ettiğini işaret eden Başkan Kayda, ziyaretlerinden dolayı Fatih Uysal'a teşekkür ederek, "Salihli OSB 2. etap ile yatırımcılarımıza cazip fırsatlar sunuyoruz. Bugüne kadar 23 firma bizden yer talebinde bulundu. Salihli OSB yönetim kurulu başkanı olarak yatırımcılarımıza her türlü kolaylığı ve desteği veriyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.