İstanbul'da Bir Garip Olay! Eski Eşinin Otomobilini Yakıp Polise Teslim Oldu

İstanbul'da Bir Garip Olay! Eski Eşinin Otomobilini Yakıp Polise Teslim Oldu
İstanbul Sancaktepe'de bir kişi boşandığı eşinin otomobilini yaktıktan sonra 155'i arayarak kendini ihbar etti ve ardından da polis ekiplerine teslim oldu. KADININ ARACINI YANMAYA BAŞLAYINCA EKİPLERE HABER VERİLDİ Olay, İnönü Mahallesi Kırlangıç Sokakta saat 03.45 sıralarında .

İstanbul Sancaktepe'de bir kişi boşandığı eşinin otomobilini yaktıktan sonra 155'i arayarak kendini ihbar etti ve ardından da polis ekiplerine teslim oldu.

KADININ ARACINI YANMAYA BAŞLAYINCA EKİPLERE HABER VERİLDİ

Olay, İnönü Mahallesi Kırlangıç Sokakta saat 03.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 3 katlı apartmanda oturan Büşra K.'nin sokak üzerinde bulunan otomobili henüz bilinmeyen nedenle yanmaya başladı.

Otomobilden alevlerin çıktığını gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yanan otomobile müdahale ederken otomobil söndürüldü. Araç kısmen yanarken apartmanın dış yüzeyinde maddi hasar oluştuğu görüldü.

EKİPLER, YANICI MADDE DÖKÜLDÜĞÜNÜ TESPİT ETTİ

İtfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat süren çalışmalarla yanan otomobili söndürdü. Olay yeri inceleme ekipleri, otomobilin çevresinde yaklaşık bir saat delil araştırması yaparken otomobilin yanıcı maddeyle yakıldığı belirlendi.

KARISININ OTOMOBİLİNİ YAKTIĞINI SÖYLEYİP POLİSE TESLİM OLDU

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler otomobilin sahibi Büşra K.'dan da olayla ilgili bilgisine başvurdu. İddiaya göre Büşra K.'nin eski eşi S.Ü., 155 Polis İmdat telefonunu arayarak olayı kendisinin gerçekleştirdiğini söyledi ve teslim olacağını söyledi. Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye ekipleri tarafından bulunduğu yerden gözaltına alınan S.Ü., en yakın polis merkezine götürüldü.

ALEVLER APARTMANIN ÜST KISMINA YÜKSELDİ

Apartman komşu Mehmet Çakıcı yangınla ilgili "Biz uyuyorduk. Dışarıdan patlama sesleri geliyor.Yangın yükselmeye başladı. Binaya doğru alevler yükseldiğini gördük. O sırada itfaiye ekiplerini aramışlar. İtfaiye ekipleri gelerek yangını söndürdü. Polis ekipleri gelerek tutanak tuttular.Olayı kimin yaptığını bilmiyorum.Otomobilin sahibi bir bayan üst katlarda oturuyor" diye konuştu. S.Ü.'nin emniyetteki işlemleri devam ederken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.