İstanbul'da börekçide silahlı çatışma kamerada

İstanbul'da börekçide silahlı çatışma kamerada
Kağıthane’de kız arkadaşa mesaj atma sebebiyle randevulaşarak börekçide buluşan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi yaralandı.

Dehşet anları kameralara yansırken, olaydan hemen sonra dar alan uygulaması yapan Kağıthane polisi, durdurdukları araçta 2 olmak üzere olaya karışan toplamda 4 kişiyi kısa bir sürede yakalayarak gözaltına aldı.
Olay, geçtiğimiz Salı günü saat 20.30 sıralarında Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Sultan Selim Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kız arkadaşına mesaj atma konusu sebebiyle birbirleri ile telefon ve sosyal medya üzerinden tartışan Kaan Y. ve arkadaşı Fuat Y. tartıştığı kişi olan Tuncay B. telefonda randevulaştı. Tuncay B. börek salonunda olduğunu ve beklediğini söyleyince Kaan Y. ve Fuat Y. börek salonuna geldi. O buluşmanın artından çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine silahların ateşlendiği kavgada, börek salonunda oturan ve olayla hiç alakası olmayan H.M.Y. (17), E.Ç. ile olaya karışan Kaan Y. vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.