İstanbul'da feci kaza: Havada takla atan genç kadın yere savruldu

İstanbul'da feci kaza: Havada takla atan genç kadın yere savruldu
Beyoğlu’nda kırmızı ışıkta koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan genç kadına, yeşil ışıkta geçen polis otosu çarptı. Feci kaza kameralara yansırken, havada takla atarak metrelerce sürüklenen genç kadın ağır yaralandı. Yaralı kadın ve şok geçiren polis otosundaki 2 polis memuru ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, geçtiğimiz 9 Nisan Cuma günü saat 14.00 sıralarında Beyoğlu Halıcıoğlu Kumbarahane Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde 34 A 86361 plakalı polis otosuyla seyir halinde olan polis memuru A.D. yeşil ışık yanması üzerine yoluna devam etti. Yayalara kırmızı ışık yandığı esnada kaldırımda olan 30 yaşındaki Zeynep Yaylagül ise koşarak yolun karşısına geçmek istedi. O esnada yola atlayan genç kadına polis otosu çarptı.

Çarpmanın etkisiyle havada takla atarak yere savrulan kadın ağır yaralandı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Yaylagül'ü yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Kaza nedeniyle şok geçiren 2 polis memurunu ise meslektaşları su vererek sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen ambulansa alınan polis memurları da tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.