İstanbul'da Güpegündüz Silahlı Soygun

İstanbul'da Güpegündüz Silahlı Soygun
istanbul Kağıthane'de silahlı, maskeli 5 soyguncu, vezneden aldıkları 5 bin TL ile kayıplara karıştı.

Kağıthane bir fatura ödeme merkezine gelen silahlı, maskeli 5 soyguncu, vezneden aldıkları 5 bin TL ile kayıplara karıştı. Soyguncuların kaçış anları güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, bugün öğle saatlerinde Etibank Caddesi üzerindeki bir ödeme merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ödeme merkezine gelen maskeli silahlı 5 soyguncu, vezneden aldıkları 5 bin TL'yle kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin eşkalini belirlemeye çalıştı. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

SOYGUNCULAR KAÇARKEN KAMERAYA YAKALANDI

5 soyguncunun kaçma anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde olayı gerçekleştiren soyguncular yolun karşısına geçerek kaçmaya başlıyor. Şüphelilerden biri daha sonra bir aracı durdurmaya çalışıyor. Diğer 4 şüpheli ise girdikleri sokaktan geri dönerek kaçıyor. Aracı durdurmaya çalışan şüpheli de diğer 4 soyguncuya katılarak olay yerinden uzaklaşıyor. Bu sırada ise bazı vatandaşların paniğe kapıldığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.