• BIST 7728.44
  • Altın 1847.948
  • Dolar 28.9831
  • Euro 31.1603
  • Adana 16 °C
  • Adıyaman 10 °C
  • Afyon 8 °C
  • Ağrı 5 °C
  • Amasya 10 °C
  • Ankara 8 °C
  • Antalya 16 °C
  • Artvin 12 °C
  • Aydın 17 °C
  • Balıkesir 8 °C

İstanbul'da Korku Dolu Anlar! Yolcu Otobüsünde Yangın Çıktı

İstanbul'da Korku Dolu Anlar! Yolcu Otobüsünde Yangın Çıktı
İstanbul Esenler'de Hal yolu otogar istikametinde bir yolcu otobüsünün arka kısmındaki motor bölümünde yangın çıktı.

İstanbul Esenler'de Hal yolu otogar istikametinde bir yolcu otobüsünün arka kısmındaki motor bölümünde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

ARKA KISIMDAKİ MOTORDAN YANGIN ÇIKTI

Yangın, Hal Yolu Otogar istikameti Esenler mevkiinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Tekirdağ'dan Zonguldak'a sefer yapan ve yaklaşık 30 yolcusu bulunan otobüsün motor bölümünde çıkan yangın kısa sürede yayılmaya başladı. Alevlerin sardığı, dumanların yükseldiği otobüsün içinden tahliye edilen yolcular büyük bir korku yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yangın söndürüldü. Yangın nedeniyle otoyolda trafik yoğunluğu yaşandığı görüldü.

YOLCULAR, FİRMA İSMİNİ GAZETE İLE KAPATAN GÖREVLİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Çoğunluğunu kadınların ve çocukların oluşturduğu yolculardan bazıları yaşadığı korku ile fenalık geçirdi. Gazetecilerin görüntü aldığı sırada firma gazete sayfaları ile kapatan firma görevlilerine bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri dumandan etkilenen iki kişiyi ayakta tedavi etti. Yol kenarındaki yeşil alanda bir süre bekletilen yolcular, kendilerine tahsis edilen servis araçlarına bindirilerek, olay yerinden götürüldü.

"BİR ANDA OLDU, ANLAMADIK. KORKTUK"

Bir yolcu, "Tekirdağ Çorlu'dan geliyoruz. Bir anda oldu, anlamadık. Ben de hala etkisindeyim, atlamadım. Korktuk. Korku ve panik yaşandı" dedi.

"TEYZEM KALP KRİZİ GEÇİRİYORDU, KUZENİM BAYILDI"

Yaşadığı korkuyu hala atlamadığı görülen başka bir yolcu ise,"Bağırdılar. Koşa koşa indik. Arka tekerleğe kadar geldi, ben orada oturuyordum. Teyzem kalp krizi geçiriyordu, kuzenim bayıldı. Çorlu'dan geliyorduk" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 Haber Sitesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 533 02 62 Faks : 0212 210 34 00