İstanbul'da yoldan geçen sürücüyü kurşunlayıp, aracını yaktılar!

İstanbul'da yoldan geçen sürücüyü kurşunlayıp, aracını yaktılar!
Sultangazi’de seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü, yüzleri maskeli grup tarafından aracından indirilerek uzun namlulu silahla vuruldu. Sol dizine gelen kurşun sonucunda yaralanan vatandaş sağlık ekiple tarafından hastaneye kaldırıldı.
 

Sultangazi Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Gece saat 01.00 sıralarında Gazi Mahallesi’nde oturan babasını ziyaret eden Mehmet O. isimli vatandaş, ziyaretin ardından evine dönmek için yola çıktı.

İsmetpaşa Caddesi’nde otomobiliyle seyir halinde olan Mehmet O., yüzleri maskeli bir grup tarafından önü kesilerek durduruldu. Aracından indirilen Mehmet O. isimli vatandaşın önce otomobili molotof kokteyli atılarak yakıldı. Ardından yüzleri maskeli grup tarafından ateşlenen bir silah sonucunda dizinden yaralandı. Yaralanan vatandaş olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk olarak Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak ilk müdahalesi yapıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı vatandaş Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı Mehmet O.’nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yüzleri maskeli grup tarafından molotof atılarak yakılan otomobil ise bölgede görev yapan TOMA araçlarıyla söndürüldü. Söndürülen otomobil kullanılamaz hale gelirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.