Teski Çorlu’ya Yeni Su Kuyusu Açıyor

Teski Çorlu’ya Yeni Su Kuyusu Açıyor
Çorlu'da yaşanan su problemini en aza indirmek için çalışma yapan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda...

Çorlu'da yaşanan su problemini en aza indirmek için çalışma yapan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda ilçede yeni bir su kuyusu daha açtı.

Daha önce Çorlu'da elektrik kesintilerine bağlı olarak yaşanan su kesintilerini ortadan kaldırmak için ilçe genelinde yer alan tüm depolar ile su kuyularına jeneratör montajı gerçekleştiren ve elektrikler kesilse dahi suların akmasını sağlayan TESKİ ekipleri, ilçedeki su sorununu en aza indirmek için yeni su kuyuları da açıyor. Bir yandan mevcut kuyu ve depoların bakımlarını gerçekleştiren ekipler diğer yandan da yeni kuyular açıyorlar.

TESKİ ekipleri bu doğrultuda Çorlu'nun Havuzlar Mahallesi'nde yer alan park alanı içerisinde yeni bir su kuyusu açtı. Ekiplerin çalışmalarını tamamlaması ve kuyudan çıkarılacak suda yapılacak inceleme ve tetkiklerin ardından Havuzlar Mahallesi'nde yeni açılan kuyunun suyu vatandaşların kullanımına sunulacak.

Teski Çorlu’ya Yeni Su Kuyusu Açıyor

Teski Çorlu’ya Yeni Su Kuyusu Açıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.