İstanbul'da Zemini Kayan Bina Çöktü

İstanbul'da Zemini Kayan Bina Çöktü
Bahçelievler'de gerçekleşen olayda sokaktaki inşaat nedeniyle bir binanın temeli kaydı.Temeli kayan bina, büyük bir gürültü ile çöktü.

Bahçelievler'de gerçekleşen olayda sokaktaki inşaat nedeniyle bir binanın temeli kaydı.Temeli kayan bina, büyük bir gürültü ile çöktü.Olay yerinde alınan güvenlik önlemleri nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı.Çöken binada evi bulunan vatandaşlar durum üzerine sinir krizleri geçirdi.

Olay ile ilgili alınan bilgi ve iddiaya göre, Kocasinan Nurlu Sokak'taki binanın temeli, yandaki inşaat çalışması nedeniyle kaydı.Durum üzerine temeli kayan bina ve sokaktaki diğer binalar boşaltıldı.Büyük panik yaşayan mahalle sakinleri çevredekilerinde yardımıyla tahliye edildi.

Temeli zarar gören bina,çevredekilerin yaklaşık 1 saatlik bekleyişin ardından büyük bir gürültü ile çöktü.Binanın çökmesiyle ortalığı bir anda toz bulutu kaplarken, polisin almış olduğu geniş güvenlik önlemleri sayesinde ölen ya da yaralanan olmadı.Binada evi olan vatandaşlar sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren bazı vatandaşlar fenalaşarak olay yerinde bayıldı.Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, bayılan vatandaşlara ilk müdahaleyi yaptılar.

Binanın çökmesinin ardından enkaz kaldırma çalışmalarının başlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.