Finalistler Tso Başkanı Özcan’ı Ziyaret Etti

Finalistler Tso Başkanı Özcan’ı Ziyaret Etti
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Turkcell ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonunda uygulanan "Geleceği Yazan Kadınlar" Projesi'nin...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Turkcell ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonunda uygulanan "Geleceği Yazan Kadınlar" Projesi'nin Karabük finalistleri TSO Başkanı Tuncay Özcan'ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinden 7 grupta toplam 12 yazılımcı yaklaşık 4 ay süren çalışmaları sonucunda gerçekleştirdikleri Android tabanlı projelere kapsamında 2 grup birinci olmuştu. Finalist olan 2 grubun temsilcileri ve eğitmeni Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan'ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

TOBB Karabük Kadın Girişimciler İcra Komitesi Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa'nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan TSO Başkanı Tuncay Özcan, "Türkiye genelinde 18 ilde yürütülen projenin ev sahipliğini yapmaktan memnuniyet duyduk. "Geleceği Yazan Kadınlar" projesinde Karabük'ü temsil edecek projelerin başarılı olmasını arzu ediyoruz" dedi.

Özcan, birinci olan gruplara hediye takdim etti.

Finalistler Tso Başkanı Özcan’ı Ziyaret Etti

Finalistler Tso Başkanı Özcan’ı Ziyaret Etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.