İşte Aykut Kocaman'ın Samandıra'daki O "sir" Konuşması

İşte Aykut Kocaman'ın Samandıra'daki O "sir" Konuşması
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bugünkü G.Saray derbisinde tüm hamlelerini galibiyet üzerine yapacak.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bugünkü G.Saray derbisinde tüm hamlelerini galibiyet üzerine yapacak. Sarı-lacivertli hoca, son toplantıda şu konuların altını çizdi;

MUSLERA'YI ZORLAYIN

"Muslera'yı kornerlerde zorlayın. Nagatomo defansta zayıf, üzerine gidin. Belhanda da baskıda bozuluyor. Rodrigues'i alan bırakmayın, Gomis'i ise cezası sahasına sokmayın. Planımız doğru işlerse önümüzde dağılıp giderler"

Kazanmanın şifresini 'baskı' ve 'alan hakimiyeti' olarak belirleyen tecrübeli hoca, Galatasaray'ın zaaflarını fırsata çevirmek zorunda olduklarını hatırlattı. Kocaman, bu zaafların ne olduğunu futbolcularına şöyle sıraladı;

NAGATOMO HAZİNE

"Muslera kornerlerde altı pasın dışına çıkamıyor. Köşe vuruşlarında topu bu bölgelere atmalıyız. Nagatomo bizim için hazine. Hücumda etkili ama defansı zayıf. Üzerine oynayıp hataya zorlamalıyız. Belhanda baskıda bozulan bir isim; biraz üstüne gittik bu maçı tamamlaması imkansız. Rodrigues çok tehlikeli ancak boş alan bulunca etkili oluyor, ona bu şansı vermeyelim. Önünde alan bulamazsa silinip gider. Gomis'i onsekiz içinde durdurmak zor. Ona önlemi mutlaka ceza sahası dışında almalıyız. Planımız işlerse dağılıp giderler."

FAUL ALIN' TALİMATI

Aykut Kocaman, Galatasaray'ın yüksek top zafiyetinden faydalanmak için özel çalışmalar yaptırdı. Tecrübeli hoca, duran top silahlarını iyi kullanmak için ise oyuncularından ceza sahası çevresinde faul almalarını istedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.