İşte Beşiktaş'ın Ara Transferdeki Ilk Hedefi!

İşte Beşiktaş'ın Ara Transferdeki Ilk Hedefi!
Son 13 sezonun en kötü performansına imza atan Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı.
Son 13 sezonun en kötü performansına imza atan Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlıların ilk olarak eski yıldızı Manuel Fernandes için düğmeye bastığı ortaya çıktı.

Kulübü Lokomotif Moskova ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki oyuncuyu ocak ayında kadrosuna katmayı hedefleyen Kara Kartal, uygun bir bedelle imzaları atmanın hesaplarını yapıyor. Rus ekibinin idarecileriyle sıkı bir pazarlığa giren Beşiktaş yönetimi, işi kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.



DÖNÜŞ SİNYALİ VERDİ

Teknik direktör Şenol Güneş'in de Manuel Fernandes konusunda olumlu rapor verdiği belirtilirken, yıldız futbolcunun da tekrar Beşiktaş'a dönmeye sıcak baktığı kaydedildi. 2010-2014 sezonlarında siyahbeyazlılarda oynayan Portekizli yıldız, geçtiğimiz günlerde hakkındaki çıkan transfer iddialarının ardından Moskova'da yaptığı basın toplantısında şu açıklamayı yapmıştı:

"Şu anda sezon sonuna kadar devam eden bir sözleşmem var. Moskova sözleşme teklif ederse kalabilirim ama tabii futbolun neler getireceği belli olmaz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.