İşte YPG'nin kanlı geçmişi

İşte YPG'nin kanlı geçmişi
Terör yandaşları “Suriye’den Türkiye’ye çakıl taşı bile atılmadı” diyerek harekâta karşı çıkarken, son 4 yılda PKK/YPG onlarca katliam yaptı. Sadece geçen yıl Hatay’a 60, Kilis’e 34 roket ve havan düştü. 7 sivil şehit oldu, 113’ü yaralandı.

Türkiye'nin 9 Ekim'de Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekâtı'nı engellemek isteyen çevreler kirli algı operasyonlarını her geçen gün daha da artırıyor. Kimileri Türkiye'yi engellemek için karşı operasyondan kimileri de ekonomik yaptırımlardan, ambargolardan bahsediyor.
Ancak Suriye'de 2011 yılında başlayan iç savaş sonrası Türkiye-Suriye sınırının 480 kilometrelik bölümüne çöreklenen ve bugün Türkiye karşıtı açıklamalarda bulunan birçok ülkenin destek verdiği hatta vatandaşının da saflarına katıldığı bukalemun terör örgütü YPG/PKK ile onun varoluş sebebi DEAŞ'ın hedefindeki ülkenin uluslararası anlaşmalardan doğan kendini savunma hakkı olduğunu gözardı ediliyor.
YPG/PKK'lı teröristlerin, laboratuvar örgüt DEAŞ ile sözde mücadelesinin engellendiği yalanıyla dünya ayağa kaldırılmak isteniyor. Daha da ileri giderek Türkiye'nin Fırat Kalkanı Operasyonu ile Suriye-Türkiye sınırlarında temizlediği DEAŞ'ı yeniden diriltme çabası içinde olduğu yalanı aynı çevrlere tarafından dünyaya servis ediliyor. Bir zamanlar rejim, ardından Rusya son olarak ABD'nin himaye ettiği, hatta lojistik destek verdiği YPG/PKK'ya yönelik operasyonu Türkiye ne için yapıyor? İşte cevabı;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.