İtalyan Devinden G.saray Ve Beşiktaş'ın Gündemindeki Yıldıza Kanca

İtalyan Devinden G.saray Ve Beşiktaş'ın Gündemindeki Yıldıza Kanca
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Belçikalı yıldızı Fellaini, Avrupa transfer piyasasının gözdesi durumuna geldi.Avrupa'da adı özellikle Paris Saint-Germain, Juventus, Monaco, West Ham, Leicester ile anılan Fellaini'nin so.
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Belçikalı yıldızı Fellaini, Avrupa transfer piyasasının gözdesi durumuna geldi.

Avrupa'da adı özellikle Paris Saint-Germain, Juventus, Monaco, West Ham, Leicester ile anılan Fellaini'nin son olarak Juventus'un gündemine girdiği iddia edildi. Tuttosport'un haberine göre, deneyimli orta saha oyuncusu, Torino temsilcisinin yakın markajında bulunuyor.

Sezon başında Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan ancak transferi gerçekleşmeyen Fellaini'nin Juventus yetkililerine haber gönderttiği ve İtalyan yetkililerin de bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

Bu yıl Manchester United ile sözleşmesi sona erecek Fellaini, 2017-2018 sezonu boyunca Kırmızı Şeytanlarda çıktığı 21 karşılaşmada 4 gol atıp 1 asist yapma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.