İtalyanlar Galatasaray - Lazio Maçı Hakeminden Şikayetçi

İtalyanlar Galatasaray - Lazio Maçı Hakeminden Şikayetçi
­İtalyan basını UEFA Maçı hakeminden rahatsız

­İtalyan basını, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda oynanan Galatasaray-Lazio karşılaşmasının İngiliz hakemi Michael Oliver'ı verdiği kararlardan dolayı ağır eleştirilerde bulundu.

İtalyan basını, Galatasaray ile Lazio arasında oynanan ve 1-­1 beraberlikle sonuçlanan UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçı sonrasında Roma ekibinin evine avantajlı döndüğünü ve maçın hakemi Michael Oliver'ın İtalyan ekibinin penaltısını vermediğini yazdı.

LA GAZZETTE DELLO SPORT: "KORKUTUCU OLMAYAN BİR GALATASARAY"

La Gazzetta dello Sport gazetesi, ilk sayfasında hiçbir İtalyan takımının Avrupa kupalarında galibiyet alamadığına vurgu yaparak, "Uyan İtalya" başlığıyla verdiği haberinde Lazio'yu aldığı sonuçtan dolayı diğer ekiplere örnek gösterdi. Lazio'nun krizden çıkmak için ileri bir adım attığını belirten gazete, başkent ekibinin durumunun sarı-kırmızılılara göre daha "az kötü" olduğunu ifade etti. Gazete maçın haberini "Korkutucu olmayan bir Galatasaray" başlığıyla verirken, Muslera'nın başarılı kurtarışları ve Matri'ye yapılan hareketin penaltı olarak değerlendirilmemesinin olası bir Lazio galibiyetini engellediğini belirtti.

CORRIERE DELLO SPORT: "İNGİLİZ HAKEM LAZIO'NUN İKİ PENALTISINI VERMEDİ"

Corriere dello Sport gazetesi ise manşette "Lazio tartışmalar arasında berabere kaldı" başlığını kullandı. Lazio'nun Sabri'nin golüne Milinkovic'le cevap verdikten sonra pek çok pozisyondan yararlanamadığına da değinen gazete maçın İngiliz hakemi Michael Oliver'ın İtalyan ekibinin iki penaltısını vermeyerek Galatasaray'a yardım ettiğini yazdı.

İtalyanlar Galatasaray - Lazio Maçı Hakeminden Şikayetçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.