İvkovic: "Bu Maç Bizim Açımızdan Çok Önemliydi"

İvkovic: "Bu Maç Bizim Açımızdan Çok Önemliydi"
Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu E Grubu 11. haftasında bugün Cedevita Zagreb'i 80-76 mağlup etti.

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu E Grubu 11. haftasında bugün Cedevita Zagreb'i 80-76 mağlup etti. Anadolu Efes Başantrenörü Dusan İvkovic, "Bu maç önemliydi. Takımım iyi bir reaksiyon göstererek maçı kazandı" dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Başantrenörü Dusan İvkovic, "Bu maç bizim açımızdan çok önemliydi. Beklenmedik bir şekilde kötü bir başlangıç yaptık. Sonrasında takımım iyi bir reaksiyon göstererek maçı kazandı. İlk periyotta 28 sayı bulduk bu da bizim için kötü bir başlangıçtı. Ama takımım ikinci devrede daha iyi bir reaksiyon gösterdi ve potasında sadece 8 sayı gördü. Takımım daha sonrasında maçın son dakikalarında gösterdiği performansla karakterini ortaya koyarak hücumda çok iyi tercihler yaptı ve maçı kazandı" açıklamalarında bulundu.

Anadolu Efes'in başarılı oyuncusu Thoma Heurtel, maça yavaş başladıklarını ifade ederek, "Savunmada da çok iyi performans sergilediğimizi söyleyemem. Ama ikinci yarıdan itibaren gerçek karakterimizi ortaya koyunca istediğimiz skoru elde ettik" diye konuştu.

CEDEVİTA ZAGREB CEPHESİ

Cedevita Zagreb Başantreörü Veljko Mrsic, kendileri açısından maçın büyük bir bölümünün iyi geçtiğini vurgulayarak, "Maçın büyük bir bölümünü domine ettik ve skor olarak da öndeydik. Ama maçın kırılma anı diyebileceğimiz anlarda önemli ribaundları alamadık. Bir iki kez yaptığımız hatalar bugün bizim maçı kaybetmemize sebep oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.