İzmir Adliyesi'nde Doğalgaz Sızıntısı! Bina Tahliye Edildi

İzmir Adliyesi'nde Doğalgaz Sızıntısı! Bina Tahliye Edildi
İzmir Adliyesi'nde meydana gelen gaz sızıntısında 5 kişi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılırken 3 polise ise adliye önündeki ambulansta oksijen verildi.

İzmir Adliyesi'nde meydana gelen gaz sızıntısında 5 kişi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılırken 3 polise ise adliye önündeki ambulansta oksijen verildi. Zehirlenme yangın tüplerinin periyodik bakımının yapıldığı sırada meydana gelen gaz kaçağının yol açtığı bildirildi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, bina tahliye edildi. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı konuya ilişkin soruşturma başlattı.

ADLİYEDE ZEHİRLENME MEYDANA GELDİ

İzmir Adliyesi'nde gaz kaynaklı olduğu sanılan zehirlenme meydana geldi. Zehirlenme yangın tüplerinin periyodik bakımının yapıldığı sırada meydana gelen gaz kaçağının yol açtığı bildirildi

BİNA TAHLİYE EDİLDİ

İzmir Adliyesi'ne çok sayıda ambulans sevk edilirken, binanın boşaltıldı. Duruşmalar yarıda bırakıldı.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA AMBULANS GÖNDERİLDİ

İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, 7 ambulansın bölgeye gönderildiğini, olası bir duruma karşı hastanelerde hazırlık yaptıklarını belirtti.

5 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Gazdan etkilenen 5 kişi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ile TepecikEğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılırken 3 polise ise adliye önünde oksijen verildi.

"HERHANGİ BİR SABOTAJ İHTİMALİ YOK"

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı konuya ilişkin soruşturma başlattı.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, yaptığı açıklamada,konuyu yakından takip ettiklerini, gaz sızıntısının söz konusu olduğunu, olay ailişkin herhangi bir sabotaj ihtimali bulunmadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.