İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Chp'yi Topa Tuttu: Türkiye'yi Nasıl Yöneteceğini Bilmiyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Chp'yi Topa Tuttu: Türkiye'yi Nasıl Yöneteceğini Bilmiyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, katıldığı canlı yayında CHP'yi eleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, katıldığı canlı yayında CHP'yi eleştirdi. Kocaoğlu, "CHP, Türkiye'yi nasıl yöneteceğini bilmiyor. Türkiye'nin sorunlarından nasıl kurtulacağına dair bir yol haritası belirlememiştir. Ekonomide ne yapmak lazım, terörde ne yapmak lazım, dış politikada ne yapmak lazım ve ülkeyi nasıl yöneteceğini bilmiyor." ifadelerini kullandı.

"NE İNCE'Cİ NE DE KILIÇDAROĞLU'CUYUM"

CNN TÜRK'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına katılarak Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu önemli açıklamalar yaptı. Kocaoğlu "siyaseti bırakıyorum, ne İnce'ci ne de Kılıçdaroğlu'cuyum" dedi.

"CHP, TÜRKİYE'Yİ NASIL YÖNETECEĞİNİ BİLMİYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin politika yapacak bir mutfağının olmadığını belirten Kocaoğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi benim partim, bugüne kadar Türkiye'yi nasıl yöneteceğini, Türkiye'nin belli başlı ana problemlerinin neler olduğunu ve bunların nasıl tedavi edilip, çözüm üretilip ülkenin refaha çıkartılacağı o sorunlardan kurtulacağı bir yol haritası belirlememiştir. Ekonomide ne yapmak lazım, terörde ne yapmak lazım, dış politikada ne yapmak lazım ve ülkeyi nasıl yöneteceğini bilmiyor.

"BU PARTİNİN POLİTİKA ÜRETECEK BİR MUTFAĞI YOK"

Bu partinin politika üretecek bir mutfağı yok. Mutfak olmadan aklın ve bilimin rehberliğinde bilenlere sormadan arama konferansları yapmadan, halka gitmeden çözüm üretemezsiniz. Aynı şeyleri söyleyerek, aynı şeyleri yaparak farklı bir sonuca ulaşmayı beklemek doğru değil." ifadelerini kullandı.

YEREL SEÇİMLERDE ADAY OLMAYACAĞINI DUYURMUŞTU

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Aday olmama kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu noktayı 2014 seçimlerinde koymayı planlamıştım" ifadesini kullanmıştı.

Kocaoğlu şu ifadeleri kullanmıştı:

"ÖNCE DEVLETİM SONRA PARTİM İÇİN ÇALIŞTIM"

Değişimde ısrarcıyım. Kişilerle problemim yok, sorun yönetim biçimi ve ilkelerdir. Yaşamım boyunca kimsenin adamı olmadım. Ne düşünüyorsam onu söyledim. Ne yaptıysam arkasında durdum. Önce devletim, sonra partim için çalıştım. Çıkar peşinde koşmayan, atadan CHP'liyim. Partimin menfaatlerini her türlü kişisel çıkarın üzerinde tutarım.

"ADAY OLMAMA KARARIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM"

14,5 yıldır çok yoğun bir tempo içerisindeydim. Samimiyetle, her defasında elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalıştım. Aday olmama kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu noktayı 2014 seçimlerinde koymayı planlamıştım. Bugün için en büyük arzum 15 yılın sonunda CHP'li bir başka arkadaşa görevimi devretmektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.