İzmir Demokrasi Üniversitesi Ve İşkur’dan İşbirliği Protokolü

İzmir Demokrasi Üniversitesi Ve İşkur’dan İşbirliği Protokolü
İzmir Demokrasi Üniversitesi (İDÜ) ile İzmir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında "Üniversite İrtibat Noktalarında İŞKUR Hizmetlerinin...

İzmir Demokrasi Üniversitesi (İDÜ) ile İzmir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında "Üniversite İrtibat Noktalarında İŞKUR Hizmetlerinin Sunulmasına İlişkin İşbirliği Protokolü" imzalandı.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve İŞKUR İl Müdürü Kadri Kabak arasında yapılan protokole göre üniversite bünyesinde "İŞKUR İrtibat Noktası" oluşturulacak. Kurulacak İrtibat Noktasında öğrencilere işgücü piyasası, iş arama becerileri, işverenle mülakat teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme çalışmaları yapılacak.

Öğrenciler işgücü hizmetlerinden yararlanabilecek

İzmir Demokrasi Üniversitesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolde öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına, teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine, kendi işlerini kurmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olmayı hedeflerken, aktif işgücü hizmetlerinden yararlanabilmelerine yardımcı olmak amaçlanıyor.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Ve İşkur’dan İşbirliği Protokolü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.