İzmir Ve Bodrum’da Hakkari Doğası Tanıtıldı

İzmir Ve Bodrum’da Hakkari Doğası Tanıtıldı
HAKKARİ (İHA) – Hakkari'de yıllardın dağcılık ve doğa sporları yapan, ayrıca bu güne kadar birçok ilde fotoğraf sergisi açan Hacı Tansu; İzmir...

HAKKARİ (İHA) – Hakkari'de yıllardın dağcılık ve doğa sporları yapan, ayrıca bu güne kadar birçok ilde fotoğraf sergisi açan Hacı Tansu; İzmir ve Bodrum'da sunum, söyleşi ve imza gününe katıldı.

Türkiye'nin en büyük dağcılık kulübü olan Zirve Dağcılık Kulübü ve İzmir Hakkarililer Derneği, ünlü dağcı ve fotoğrafçı Hacı Tansu'yu İzmir'de ağırladı. Zirve Dağcılık Genel Merkezinde düzenlenen söyleşi ve imza gününde çok sayıda dağcı, doğasever ve fotoğrafçı ile Zirve Dağcılık Genel Başkanı Orhan Kozan ve İzmir Hakkarililer Derneği Başkanı Behçet Taş da katıldı.

Burada konuşan Zirve Dağcılık Genel Başkanı Orhan Kozan, Türkiye'nin Alpleri olan Cilo Dağlarının bir an önce tırmanışlara ve turizme açılması gerektiğini belirterek, "Bugün ise aynı zamanda Hakkari temsilcimiz olan ve yaptığı tırmanışlar, çektiği fotoğraflar ve çıkardığı kitaplarla ünü çoktan sınırları aşan Hacı Tansu'yu İzmir" de ağırlamaktan onur duyuyoruz" dedi.

İzmir Hakkarililer Derneği Başkanı Behçet Taş ise, Hakkari'nin dağlarının ve güzelliklerinin İzmir'de gösterilmesi ve tanıtılmasının çok önemli olduğunu belirtti.

Hakkarinin dağları, doğası ve folklorik yaşamını fotoğraflar eşliğinde anlatan Hacı Tansu, söyleşinin ardından son kitabı "Hakkari Dağları ve Doğa Sporları Rotaları" kitabını imzalayarak dağıttı.

İzmir'den de Bodrum'a geçen Tansu, burada da sunum ve söyleşi yaptı.

İzmir Ve Bodrum’da Hakkari Doğası Tanıtıldı

İzmir Ve Bodrum’da Hakkari Doğası Tanıtıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.