Hani Kayyumu Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Hani Kayyumu Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor
İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Hani Belediye Başkanlığına görevlendirilen İlçe Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı,...

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Hani Belediye Başkanlığına görevlendirilen İlçe Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yazıcı, Gürbüz Mahallesinden gelen heyetlerle buluşup, hem projeleri paylaştı hem de istek ve önerilerini dinledi.

Mahalle sakinleri toplantıda, merak ettikleri tüm sorulara da yanıt buldu. Başkan Yazıcı, toplantıda, Hani Belediyesinin 2017 yılı içerisinde ilçe merkezi başta olmak üzere Gürbüz ve diğer kırsal mahallelerde gerçekleştirilen ve devam eden hizmetler, devam eden projeler, altyapı, üstyapı, kültürel ve sportif faaliyetlerinin de yer aldığı bir sunum yaptı.

"Biz bağları güçlü bir aileyiz"

Hani Belediyesi olarak halkın ve muhtarların desteğiyle vatandaşları gülümsetmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Yazıcı, "Biz güçlü bir aileyiz. Hani'yi ve Hanilileri gülümsetiyorsak, bu hepimizin başarısıdır, başarısı olacaktır. Hanilileri gülümsetmeye hep beraber devam edeceğiz. Bu gülümsetmeyi arttırmak hepimizin sorumluluğu ve görevidir. Amacımız, hizmetlerin sonucunu yerinde görmek, projeleri bir an önce tamamlamak, vatandaşlarımızın sorunlarını ortadan kaldırarak onlara faydalı işler tesis etmektir" dedi.

Başkan Yazıcı, heyete ziyaretlerinden, belediye hizmetlerine destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Mahallelerimizde vatandaş buluşma programları devam edecektir. Vatandaşlarımızın görüş ve taleplerinin en hassas şekilde dikkate alınarak hizmete dönüştürülmesi noktasında bundan önce hangi samimi adımlar atıldıysa bundan sonra da aynı samimiyetin devam ettirileceğinden emin olun. İlçemiz için yeni daha nice projeler hazırlanacaktır. Bu noktada kaybedecek, boş işlerle uğraşacak kadar vaktimiz yoktur. Odak noktamız Hani ilçesine lafla değil, icraatla hizmet etmektir".

Hani Kayyumu Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Hani Kayyumu Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Hani Kayyumu Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.