İzmir'de Jandarmaya Saldırı

İzmir'de Jandarmaya Saldırı
İzmir, Kemalpaşa İlçe Jandarma Karakolu'nda görevli askerleri taşıyan jandarma aracına, saat 15.30 civarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce uzun namlulu olduğu tahmin edilen silahla ateş açıldı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, jandarma aracına yönelik uzun namlulu silahla düzenlenen saldırıda bir asker hafif yaralanırken, güvenlik güçlerinin yapılan bir yangın ihbarı nedeniyle o sırada bölgeden geçtiği öğrenildi. Güvenlik güçleri, yangınla saldırı arasında bir bağın olup olmadığını araştırıyor.

Olayda ilk belirlemelere göre 1 asker yaralanırken, yaralı askerin Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

VALİ MUSTAFA TOPRAK: "ARAŞTIRIYORUZ"

Saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunan İzmir Valisi Mustafa Toprak, Vişneli Mahallesinde bir yangın ihbarı yapıldığını söyledi. Saldırıyla ilgili detayları paylaşan Toprak, yangın mahalline doğru seyir halinde ilerlerken saldırının gerçekleştirildiğini söyledi. Yangınla saldırı arasında bir bağın olup olmadığını araştırdıklarını ifade eden Toprak, kişi veya kişilerin yakalanması için bir çalışma başlatıldığını bildirdi.

HAVADAN İKİ HELİKOPTER TERÖRİSTLERİ ARIYOR

Öte yandan, saldırının ardından ekipler bölgede alarma geçti. Çok sayıda polis ve asker, takviye olarak bölgeye sevk edildi. Bölgede saldırıyı gerçekleştirilen zanlıların yakalanması için bir çalışma başlatılırken, saldırının gerçekleştirildiği yol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bölgede bazı araçlarsa didik didik arandı.

Saldırı sonrasında kolundan hafif bir şekilde yaralanan ve Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan askerin ise sağlık durumun iyi olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.