İzmit Belediyesi’nin Mahalle Gezileri Devam Ediyor

İzmit Belediyesi’nin Mahalle Gezileri Devam Ediyor
İzmit Belediyesi tarafından sürdürülen mahalle inceleme gezileri, başkan yardımcısı Serkan Yeğnidemir'in katılımıyla Hacıhızır Mahallesi'nde devam...

İzmit Belediyesi tarafından sürdürülen mahalle inceleme gezileri, başkan yardımcısı Serkan Yeğnidemir'in katılımıyla Hacıhızır Mahallesi'nde devam etti.

İzmit Belediyesi'ndeki mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Yaklaşık 10 yıl önce başlatılan ve haftanın en az iki günü yapılan mahalle gezilerinin sonuncusu Hacıhızır Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, belediye meclis üyesi Güzin Taştekin, başkan yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürlerinin yer aldığı inceleme gezisinde mahalle muhtarı Hüseyin Kılıç da yer aldı.

Başkan Vekili Bulut ve beraberindekiler cadde ve sokakları tek tek dolaşarak eksikleri tespit ettiler. Bölge sakinleriyle de görüşen ve onların istek ve şikayetlerini dinleyen İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Hacıhızır Sokak No 36 adresinde tehlike oluşturan duvarda gerekli önlem alınmasını istedi. İnceleme gezisinde Hacı Ali Sokak'ta istinat duvarı yapılması de kararlaştırıldı. Başkan Vekili Bulut, mahalle inceleme gezilerinin sorunların tespit edilerek giderilmesi konusunda çok yararlı olduğunu söyledi.

İzmit Belediyesi’nin Mahalle Gezileri Devam Ediyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.