Eğitim Camiasından Başkan Kılıç’a Teşekkür

Eğitim Camiasından Başkan Kılıç’a Teşekkür
Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır ve beraberinde okul yöneticileri, Başkan Fazlı Kılıç'a bir ziyaret gerçekleştirerek eğitim alanında...

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır ve beraberinde okul yöneticileri, Başkan Fazlı Kılıç'a bir ziyaret gerçekleştirerek eğitim alanında verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kağıthane Belediyesi yaz ayları süresince ilçedeki okulların tamamında bakım, onarım, çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları yaptı. Yanı sıra Kağıthane Belediyesi ilçede ihtiyaç sahibi toplam 13 bin öğrencinin eğitim hayatlarının aksamaması için kıyafet ve kırtasiye ürünleri yardımında bulunurken on bine yakın öğrencinin tatillerini daha verimli geçirebilmeleri adına beceri kurslarında ve spor merkezlerinde ücretsiz eğitimler verdi.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır ve beraberinde okul yöneticileri eğitime verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a bir teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket verdi. Ziyarette Milli Eğitim Müdürü Çayır, "Belediyemizin eğitim-öğretime katkılarından dolayı Başkan Kılıç'a teşekkür ediyoruz. Bugün öğrencilerimiz bu destekler sayesinde gerek alan derslerinde, gerekse bilim, kültür, sanat ve spor alanında ulusal ve uluslararası birçok başarı elde etti" diye konuştu.

Başkan Kılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuya ilişkin düşüncelerini paylaştı: "Sadece bu günün sorunlarını çözmek bizi ileriye götürmez. Gelecekte karşılaşabileceğimiz sorunları da öngörmemiz ve çözümler bulmamız lazım. Burada da geleceğin liderleri olacak çocuk ve gençlerin iyi yetiştirilmesi öne çıkıyor. Eğitime her konudan daha fazla öncelik vererek ilçemizin geleceğinin daha güzel olmasını sağlamış olacağımızı düşünüyorum.'

Eğitim Camiasından Başkan Kılıç’a Teşekkür

Eğitim Camiasından Başkan Kılıç’a Teşekkür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.