Jailson: "başımız Dik Devam Edeceğiz"

Jailson: "başımız Dik Devam Edeceğiz"
Spor Toto Süper Lig'in 6.
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Jailson Marques, iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Ülker Stadı'nda oynanan maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Jailson, Beşiktaş karşısında sahaya çok konsantre bir şekilde çıktıklarını belirtti.

Karşılaşma boyunca çok iyi mücadele gösterdiklerini dile getiren Brezilyalı orta saha oyuncusu, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Maalesef istediğimiz galibiyeti alamadık. Bir gol yedik fakat daha sonra çok iyi mücadele ettik. İyi bir reaksiyon gösterdik ve beraberlik golünü bulduk. Bu şekilde devam edersek, önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

"Atmosfer için minnettarım"

Jailson, Fenerbahçeli taraftarların Ülker Stadı'nda oluşturdukları atmosferden çok etkilendiğini dile getirdi.

Stat içerisinde unutulmaz bir atmosfer olduğunu vurgulayan Jailson, şunları kaydetti:

"Brezilya'da çok fazla derbi maçı oynamıştım ama bugünki atmosfer kesinlikle açıklanamaz. Her futbolcu bu tarz atmosferlerde, bu tarz derbileri oynamak ister. Atmosfer için minnettarım. İstediğimiz galibiyeti alamadık ama başımız dik bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Performansımı biraz daha yukarı çekmem gerekiyor. Maç oynadıkça Fenerbahçe'ye daha fazla yardımcı olacağımı düşünüyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.