Janssen Ayakkabı Bile Giyemiyor!

Janssen Ayakkabı Bile Giyemiyor!
Fenerbahçe'de dönüşü merakla beklenen Vincent Janssen'in önceki gün yayınlanan fotoğrafı, oyuncunun durumunu gözler önüne serecek cinstendi...
Fenerbahçe'de dönüşü merakla beklenen Vincent Janssen'in önceki gün yayınlanan fotoğrafı, oyuncunun durumunu gözler önüne serecek cinstendi... Carlos Kameni ile Roman Neustadter için Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen doğum günü etkinliğine katılan Janssen, sol ayağında özel korumalıklı bandaj bulunmasıyla dikkat çekti.

8 ARALIK'TAKİ BURSASPOR MAÇINDAN BERİ YOK

Halen ayakkabı giyemeyen oyuncunun yarın çekilecek MR sonrasında çıkacak sonuca göre durumunda değişiklik yapılıp yapılmayacağına karar verileceği öğrenildi.

8 Aralık'ta oynanan Bursaspor maçında sakatlanan Hollandalı golcünün, sakatlığının üzerinden 2.5 ay geçmiş olmasına rağmen baş parmağının altındaki kemik ödemi halen iyileşmiş değil. Fenerbahçe sağlık heyeti, 2 haftada bir oyuncunun MR'ını çektiriyor. Bu MR sonuçları hem Tottenham hem de Hollanda Milli Takımı doktorları ile anında paylaşılıyor. Üç sağlık heyetinin ortak fikriyle oyuncunun tedavisine devam ediliyor.

UMARIM SEZON BİTMEDEN DÖNER

Sağlık heyetinin hedefi, 17 Mart'taki Galatasaray derbisinde oyuncuyu kadroya verebilmek. Şayet bu karşılaşma olmazsa, milli maç arası sonrasında Nisan'ın başındaki Kayserispor mücadelesi hedef alınacak. Hollandalı golcünün menajeri de önceki gün ülke basınına verdiği röportajda "Ne zaman sahalara döneceğiyle ilgili tarih vermenin bir anlamı yok. Bu yalnızca ekstra baskıya neden oluyor. Umarım bu sezon bitmeden futbola dönebilir" demişti.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.