Johan Elmander'den Derbi Mesajı!

Johan Elmander'den Derbi Mesajı!
Galatasaray taraftarlarının unutamadığı isimlerden Johan Elmander, Beşiktaş derbisi öncesinde taraftara mesaj verdi. Galatasaray'ın Twitter hesabından paylaştığı videoda İsveçli eski futbolcu şu sözleri kullandı; Kulübü yakından takip ediyorum.
Galatasaray taraftarlarının unutamadığı isimlerden Johan Elmander, Beşiktaş derbisi öncesinde taraftara mesaj verdi.

Galatasaray'ın Twitter hesabından paylaştığı videoda İsveçli eski futbolcu şu sözleri kullandı;

Kulübü yakından takip ediyorum. Kulüpte birçok insanla konuşuyorum. Kalan maçları kupa finali gibi görüyorum. Her maçı tek tek düşünmeli ve kazanmalıyız. Bu akşamki maç da çok çok zor olacak. Bu akşam kazandığımız takdirde şampiyon olmak için çok büyük bir şans yakalamış olacağız. İşin sırrı en iyi şekilde hazırlanmak ve hazır olacaklarına eminim.

BEŞİKTAŞ'A ATTIĞI GOL HAKKINDA

Sihirli bir andı. Galatasaray'da oynadığım dönemdeki en iyi anımdı. Her şeyi çok net hatırlıyorum. Önce top kenara doğru açıldı. Sonra ceza sahasına ortalandı. Ben topu mücadele etmek için uğraşıyordum. O an vurabildiğim için şanslı olan bendim. Golden sonra olanlar inanılmazdı. Bütün stat patlıyordu. Taraftarlar, oyuncular ve yedek kulübesi birlikte köşedeydi. Gerçekten harikaydı. Maçın içinde unuttum ama sonra fotoğrafı gördüğümde golün ne kadar büyük ve önemli olduğunu anladım. O anlar geri gelmeye devam etti. Bazı oyuncularla sonrasında konuşurken inanılmaz olduğunu söylediler. Herkes iç içeydi. Taraftar dahil herkes o anda kutlama yapan o grubun içindeydi.

TARAFTARA VE TAKIMA MESAJ

Dayanışma içinde olmalılar. Her defasında her maç için tekrar tekrar mücadele etmeliler. Taraftar ise her zamanki gibi takıma her şeyleri ile ekstra destek olmalılar. Oyuncular; elbette onlar ne yapmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Fatih Terim onları çok uzun zamandır hazırlıyor. Bu maçlar çok önemli ama en önemlisi her birinden galip çıkmak. Bu akşam ve sezonun kalanı için bol şans.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.